COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ B2B.MATRCOPENHAGEN.DK


1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Matr Copenhagen ApS
Adilsvej 13, st.tv
2000 Frederiksberg
CVR-nr. 35846069
E-mail: kontakt@matrcopenhagen.dk

2. Cookies

Dette website anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Dette website anvender cookies, som enten udløber efter endt session, eller sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Hvis du vil slette dine cookies, kan du se en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Her kan du tilbagekalde dit samtykke. Klik her for at slette cookies

CookieTypeVarighedBeskrivelse
_gaPersistent2 årBruges til at skelne mellem brugere.
_gatSession1 minutBruges til at reducere anmodningshastigheden. Hvis Google Analytics implementeres via Google Tag Manager, får denne cookie navnet _dc_gtm_.
_gidSession1 dagBruges til at skelne mellem brugere.
_lscache_varySession2 dageBruges af Litespeed Server og giver serveren mulighed for forhindre cachede sider.
cookielawinfo-checkbox-necessaryPersistent1 årBruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien "Nødvendige".
cookielawinfo-checkbox-non-necessaryPersistent1 årBruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien "Ikke nødvendige".
CookieLawInfoConsentPersistent1 årGemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.
ls_smartpushPersistent2 månederBruges af Litespeed Server og giver serveren mulighed for at gemme indstillinger for at forbedre webstedets ydeevne.
viewed_cookie_policyPersistent1 årBruges når cookielov er blevet set og accepteret.
woocommerce_cartSession1 dagBruges til at bestemme, hvornår indkøbsvognens indhold/data ændres.
woocommerce_items_in_cartSession1 dagBruges til at bestemme, hvornår indkøbsvognens indhold/data ændres.
wordpress_logged_inSession1 dagRegistrerer den indloggede brugers session.
wordpress_secSession1 dagBruges til administration af den indloggede brugers session
wordpress_test_cookieSession1 dagBruges til at bestemme, om den besøgende har accepteret cookie-samtykke-boksen.
wp_woocommerce_sessionSession2 dageBruges til at skabe en unik kode for hver kunde, så den ved, hvor indkøbsvognsdata findes i databasen for hver kunde.
wp-settings-1Persistent1 årBruges til at tilpasse din visning af bruger-grænsefladen til webstedet.
wp-settings-time-1Persistent1 årBruges til at tilpasse din visning af bruger-grænsefladen til webstedet.

3. Privatlivspolitik

Matr Copenhagen ønsker at beskytte dine data. Denne tekst beskriver, hvordan Matr Copenhagen som dataansvarlig indsamler og behandler dine persondata i forbindelse med brugen af matrcopenhagen.dk og de tilhørende og forbundne online services.
Du bedes læse meddelelsen nøje igennem, så du ved, hvordan vi behandler, bruger og videregiver dine persondata. Hvis du har spørgsmål vedrørende Matr Copenhagens behandling af dine persondata, er du velkommen til at kontakte os (kontakt@matrcopenhagen.dk).
Denne meddelelse omhandler følgende emner:
1. Kategorier af persondata og formål
2. Videregivelse og overførsel af persondataene
3. Opbevaringsperiode
4. Dine rettigheder
5. Kontaktperson
6. Ændringer til meddelelsen

1. Kategorier af persondata og formål
1.1 Vi indsamler og behandler følgende typer af persondata om dig:
• Adfærdsdata på website
• Kontaktinformationer
• Email adresse til nyhedsbrev
• Produkter købt, samt købshistorie

1.2 Vi behandler persondataene til følgende formål og på det anførte retsgrundlag:
• Mulighed for at kunne besvare henvendelser igennem matrcopenhagen.dk (GDPR art. 6(1)(b))
• Håndtering af køb (GDPR art. 6(1)(b))
• Tilmelding og udsendelse af nyhedsbrev (GDPR art. 6(1)(b))

Vi anvender cookies på vores hjemmeside til at forbedre funktionaliteten af hjemmesiden. Cookies sættes på baggrund af dit samtykke, og den efterfølgende behandling til de nævnte formål er baseret på Matr Copenhagens legitime interesse i at generere brugbar og retvisende statistik over brugen af vores hjemmeside, forbedre vores hjemmeside og markedsføre vores produkter (GDPR art. 6(1)(f)). Du kan læse mere om vores brug af cookies i vores cookie-politik.
Du kan gøre indsigelse mod vores behandling til disse formål, se mere under punkt 4.

Når vi indsamler persondata til ovennævnte formål direkte fra dig, afgiver du disse data for at kunne benytte websitet og de forbundne og tilhørende online services, samt købe produkter. Du er ikke forpligtet til at give os oplysningerne. Konsekvenserne af ikke at afgive persondataene er, ikke at kunne rette henvendelse til Matr Copenhagen eller benytte online services på b2b.matrcopenhagen.dk, samt købe produkter.

2. Videregivelse og overførsel af persondataene
2.1 Videregivelse af persondata
Persondataene vil blive videregivet til og delt med følgende modtagere på det anførte retsgrundlag:
• Ansvarlige for kontakthenvendelser. (GDPR art. 6(1)(b)
• Forsendelse I forbindelse med køb. (GDPR art. 6(1)(b)

2.2 Data behandleres adgang til persondata
Vi giver vores samarbejdspartnere adgang til persondata, herunder IT-leverandører, der opbevarer og behandler persondata på vore vegne. Vores samarbejdspartnere og leverandører skal overholde Matr Copenhagens instrukser for opbevaring og behandling af persondata. Det er endvidere Matr Copenhagens ansvar, at opbevaring og behandling sker i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen.

3. Opbevaringsperiode
Vi opbevarer persondataene, så lang tid det er nødvendigt for at opfylde ovennævnte formål, dog højst i:
• Konktaktinformationer og detaljer på forespørgslen er gemt I maksimum 12 måneder fra forespørgslens afslutning
• E-mailadresser fra nyhedsbreve slettes, når abonnenter afmelder sig.
• Købsinformationer og leveringsinformationer gemmes i maximalt 5 år, efter købet har fundet sted, i henhold til bogføringsovgivningen

4. Dine rettigheder
Du kan med visse lovbestemte undtagelser altid anmode om at få adgang til dine persondata.
Du kan endvidere bede os om at berigtige eller begrænse behandlingen af dine persondata.
Du kan bede om at modtage de af dig afgivne persondata i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, hvis vores behandling af dataene sker på grundlag af dit samtykke eller en kontrakt, som du har indgået med os (dataportabilitet).
Vi sletter dine persondata efter anmodning herom, medmindre vi har hjemmel til at fortsætte behandlingen.
Du kan også indgive en klage til tilsynsmyndigheden såsom Datatilsynet.

5. Kontakt
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til beskyttelsen af dine persondata eller ønsker at udnytte dine rettigheder. Du kan kontakte os på kontakt@matrcopenhagen.dk

Adresseoplysninger:
Matr Copenhagen ApS
Adilsvej 13, st.tv
2000 Frederiksberg
CVR-nr. 35846069
E-mail: kontakt@matrcopenhagen.dk

6. Ændringer til meddelelsen
Vi forbeholder os ret til at ændre denne meddelelse om databeskyttelse.

Version 1.1